Suomen
musiikki-
tapahtumien
verkosto

Edunvalvontaa
kuuluvalla äänellä

LiveFIN ry on valtakunnallinen musiikkitapahtumien ja niiden järjestäjien yhteenliittymä ja etujärjestö. Jäsenistö koostuu keikkapaikoista, festivaaleista ja erilaisista tapahtumajärjestäjistä.

Yhdistys valvoo musiikkitapahtumien ja järjestäjien etuja, kehittää alaa ja ajaa yhteisiä asioita antaen elävän musiikin toimijoille kuuluvan äänen.

Kiinnostaako jäsenyys?

Lisätietoja löydät vierittämällä sivun alas tai klikkaamalla ylänavigaatiosta kohtaa jäsenyys.

Bäkkäri

Bäkkäri-blogissa vaihtuvat kirjoittajat vievät lukijan kulissien taakse.

Lue kaikki

Uutiset

European Agenda for Music

Euroopa musiikkineuvosto julkaisi 21.3. Euroopan musiikkiohjelman (European Agneda for Music). Ohjelman tehtävänä on koota yhteen moninaisen musiikkialan erilaiset äänet sekä… Read more »

LiveFIN Live DMA:n jäseneksi

Maaliskuun 2018 lopulla LiveFIN ry hyväksyttiin 14. maana ja 18. jäsenenä Europan live-organisaatioiden kattojärjestön Live DMA:n jäseneksi. ”Live DMA –… Read more »

EU:n tietosuoja-asetus astuu voimaan toukokuussa

EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan 25. toukokuuta. Tästä päivämäärästä alkaen kaiken henkilötietojen käsittelyn täytyy olla tietosuoja-asetuksen mukaista.   LiveFIN kokoaa… Read more »

Suomen musiikkineuvosto päivittää musiikkipoliittista ohjelmaa

LiveFIN on Suomen musiikkineuvoston (Finnish Music Council) jäsen. Yhdistys  kattaa lähes koko suomalaisen musiikin kentän. Sen jäsenorganisaatiot toimivat musiikin joka… Read more »

Lisää uutisia

Tapahtumat

Tallinn Music Week 2.-8.4.2018

Koko Tallinna herää eloon huhtikuun ensimmäisellä viikolla, kun Tallinn Music Week -tapahtumaa vietetään kymmenettä kertaa. Luvassa on huikea festivaalikokonaisuus, joka… Read more »

LiveFIN Cre/A/ctivity -päivä 8.5.2018

Tervetuloa keskustelemaan kotimaisen livemusiikin kentän nykytilasta, tulevaisuudesta, haasteita ja voimavaroista. LiveFIN ry järjestää 8.5. tilaisuuden, jossa pureudutaan eri sektoreiden (venuet,… Read more »

Entertainment Business Arena 9.5.

Viihdeteollisuuden toimijoiden kohtaamispaikka, Entertainment Business Arena, järjestetään Hotelli Crowne Plazassa Helatorstain aattona, keskiviikkona 9.5.2018.EBA on paikka kohdata uusia ja tuttuja… Read more »

Musiikki & Media 4.-5.10.2018

Musiikki & Media järjestetään 4.-5. lokakuuta 2018 Tampereella Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa (Ratapihankatu 43) Paja Kongressi -kokoussiivessä. Vuonna 1989… Read more »

Lisää tapahtumia

Tervetuloa osaksi
musiikkialan verkostoa

LiveFIN ry kokoaa yhteen elävän populaarimusiikkialan toimijat, niin festivaalit, venuet kuin musiikkitapahtumajärjestäjät. Yhdistys pyrkii konkreettisesti auttamaan toimijoita, kehittämään alaa ja ajamaan alan yhteisiä asioita ja etuja. LiveFIN ry:n toiminta on ammattimaista, vaikuttavaa ja helposti lähestyttävää ilman turhaa byrokratiaa.

Hyvinvoiva ala tarvitsee yhteistyötä ja yhteistä ääntä; jokaista tarvitaan!

Tutustu jäsenetuihin