Musiikki & Media: Matkalla uuteen – tulevaisuuteen tähystävä seminaaripäivä Tampereella 8.10.2020

Musiikki & Media järjestää yhteistyössä Teoston kanssa päivätapahtuman, joka tukee  musiikkialan nykyhetkeä, mutta ennen kaikkea visioi tulevaa!

Kapasiteetti ja tilat on järjestetty niin, että pääsemme vihdoin tapaamaan ja keskustelemaan kasvotusten, turvallisesti. Päivä pitää sisällään seminaareja ja workshoppeja, joiden sisältöjä ovat mukana luomassa LiveFIN, Teosto, Tapahtumateollisuus ry, IFPI ja Music Finland, jotta tapahtuma palvelisi laajasti alan eri sektoreita. Mukaan keskusteluihin saamme myös alan johtavia tahoja ja päätöksentekijöitä. Tavoitteena on pohtia ja suunnitella tulevaisuutta yhdessä, ja luoda vahvoja yhteyksiä musiikkialan, yhteiskunnan sekä poliitikkojen välille. Tapahtuma järjestetään 8.10.2020 Tampere-talolla.

Ohjelma koostuu ajankohtaisista, uraauurtavista keskusteluista ja inspiroivista workshopeista, joissa pääsemme kurkistamaan kristallipalloon ja jakamaan työkaluja uusien haasteiden selättämiseksi. Fyysisessä tapahtumassa on rajoitettu kapasiteetti osallistujien turvallisuuden takaamiseksi, mutta suurin osa ohjelmasta esitetään myös striimattuna!

Seminaariohjelma:

Musiikkiala uudessa normaalissa – päättäjien vastaukset tulevaisuuden rakentamiseen, sisältö luotu yhdessä Teoston kanssa

Uusi maailmanjärjestys – tapahtumat koronapandemian muokkaamassa maailmassa, sisältö luotu yhdessä LiveFIN:in ja Tapahtumateollisuuden kanssa

Musiikinkuuntelu Suomessa 2020: Kummajaisvuosi, sisältö luotu yhdessä Teoston ja IFPI:n kanssa

Music Finland Musiikkivienti 2021–2023 ja Musiikinkuuntelu Suomessa 2020, sisällöt luotu yhdessä Music Finlandin kanssa