Tuottajakeskus Living Lab

Tuottajakeskus Living Labin tapahtumakalenteri

Valmentava mentorointi

Valmentava mentorointi -ohjelma perustuu henkilökohtaiselle, tavoitteelliselle ohjaukselle. Ohjauksessa tarkastellaan mm. seuraavia oman työn kehittämiseen liittyviä teemoja: osaaminen, toimintaympäristö, itsen johtaminen, muiden johtaminen sekä toiminnan kehittäminen. Ilmoittautuminen keväällä alkaviin ryhmiin on nyt käynnissä.

Hae pääkaupunkiseudun tuottajien Valmentava mentorointi –ohjelmaan 18.8.2024 mennessä täällä!

Työnohjausryhmät

Tuottajien työnohjauksen pienryhmissä saat luottamuksellista keskustelua oman työn tekemisestä ammattitaitoisen työnohjaajan vetämänä.

Haku Seinäjoen ja Tampereen syksyn 2024 Tuottajien työnohjaus –pienryhmiin on käynnissä. Hae mukaan täällä

Ekosysteemeissä toimimisen taidot -koulutus 19.9. klo 9-12

Koulutus järjestetään Tampereen ammattikorkeakoululla ja etänä. Kouluttajana toimii Tampereen ammattikorkeakoulun lehtori, innovaattori ja tiimivalmentaja Veijo Hämäläinen, jonka missiona on pelastaa ihmiset huonoilta töiltä. Keinovalikoimassa ovat yrittäjyys, systeemiajattelu, laadukas johtaminen ja toimiva tiimi. Lisätiedot ja ilmoittautumislinkki tulossa.

Ilmoittaudu Kulttuurikuppi-verkostotapahtumiin Alajärvelle ja Kauhavalle

Tervetuloa verkostoitumaan 6.9. Alajärvelle! Luvassa on verkostoitumistilaisuus, jossa jaetaan luovien alojen tuottajuuteen sekä toimialaan liittyviä asioita ja ongelmia hauskassa, positiivisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Ilmoittaudu mukaan!

Kulttuurikuppi järjestetään myös Kauhavalla! Tervetuloa verkostoitumaan aamukahvin kera 10.10. Tarkempi paikka ja ohjelma varmentuvat myöhemmin. Ilmoittaudu mukaan

Digimyyntikoulutus tuottajille 22.10.

Etäkoulutuksen kouluttajana toimii Inkeri Borgman, joka on teknologiayritys Gigle Oy:n toimitusjohtaja ja toinen perustaja. Lisätietoja ja ilmoittautumislinkki tulossa.

Systeemiajatteluretriitti Ikaalisissa 14.–15.11.

Systeemiajatteluretriitti järjestetään Ikaalisissa Kauppilan matkailutilalla (Kauppilanranta 2, 39500 Ikaalinen) to-pe 14.-15.11.2024. Kouluttajana toimii Tampereen ammattikorkeakoulun lehtori, innovaattori ja tiimivalmentaja Veijo Hämäläinen. Lisätiedot ja ilmoittautumislinkki tulossa.

Hankekirjoitusleiri Virroilla 16.-17.1.2025

Tuottajakeskus Living Labin hankekirjoitusleiri tarjoaa tietoa, tärppejä ja kollegiaalista tukea, jotta voit syventyä hankeideoihisi ja ajatella isommin. Hankekirjoitusleiri järjestetään Virroilla Nuorisokeskus Marttisessa 16.-17.1.2025. Lisätiedot ja ohjelma sekä ilmoittautumislinkki tulossa!

Mikä on Tuottajakeskus Living Lab?

Tuottajakeskus Living Lab kehittää luovan alan tuottajien osaamista, yhteistyötä ja verkostoitumista. LiveFINin osatoteutuksessa kohderyhmänä on elävän musiikin alalla toimivat henkilöt ja freelancerit erilaisissa tuotantoon liittyvissä tehtävissä sekä heitä työllistävät yritykset toimialalla koko maassa. Tavoitteena on kehittää alan osaamista, luoda vahva verkosto elävän musiikin alan ammattilaisten kesken ja auttaa elävän musiikin alan toimijoita verkostoitumaan muiden luovan alan tuottajien kanssa.

Hankkeen myötä LiveFINillä avautuu mahdollisuus kehittää kohdennettuja tapahtumia ja koulutusta, jotka vastaavat juuri elävän musiikin alan tarpeisiin. Hankkeessa järjestetään myös yleisiä tuottajaverkoston tapaamisia ja koulutusta, johon LiveFINin jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan. Lisäksi hankkeessa muodostetaan mentorointiohjelma ja työnohjausryhmiä koko luovan alan tuottajaverkostolle.

Tuottajakeskus Living Lab -hanketta koordinoi Tampereen ammattikorkeakoulu ja projektikumppaneina ovat LiveFINin lisäksi Metropolia Ammattikorkeakoulu, Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja Humanistinen ammattikorkeakoulu. Hankeaika on 1.1.2024-30.6.2026. Hanke on Euroopan unionin osarahoittama.

Lue lisää hankkeesta täällä!