Tuottajakeskus Living Lab

Tuottajakeskus Living Labin tapahtumakalenteri

Tulevat Kick off -tapahtumat

LiveFIN ja Humak järjestävät Tuottajakeskus Living Lab Kickoff -tapahtuman Jyväskylässä perjantaina 24.5.2024. Ilmoittaudu mukaan täällä!
Kiitos kaikille jo Helsingin ja Tampereen kick off -tapahtumiin osallistuneille.

Valmentava mentorointi

Valmentava mentorointi -ohjelma perustuu henkilökohtaiselle, tavoitteelliselle ohjaukselle. Ohjauksessa tarkastellaan mm. seuraavia oman työn kehittämiseen liittyviä teemoja: osaaminen, toimintaympäristö, itsen johtaminen, muiden johtaminen sekä toiminnan kehittäminen. Ilmoittautuminen keväällä alkaviin ryhmiin on nyt käynnissä.

Hae pääkaupunkiseudun tuottajien Valmentava mentorointi –ohjelmaan 18.8.2024 mennessä täällä!
Jyväskylän ja Tampereen ryhmiin ilmoittautuminen on päättynyt.

Työnohjausryhmät

Tuottajien työnohjauksen pienryhmissä saat luottamuksellista keskustelua oman työn tekemisestä ammattitaitoisen työnohjaajan vetämänä.

Haku Seinäjoen ja Tampereen syksyn 2024 Tuottajien työnohjaus –pienryhmiin on käynnissä. Hae mukaan täällä!
Helsingin kevään ryhmään ilmoittautuminen on päättynyt.

Hankekirjoitusleiri

Hankekirjoitusleiri 6.-7.6.2024 Valkeisen Lomassa Ähtärissä. Ilmoittaudu mukaan täällä!

Mikä on Tuottajakeskus Living Lab?

Tuottajakeskus Living Lab kehittää luovan alan tuottajien osaamista, yhteistyötä ja verkostoitumista. LiveFINin osatoteutuksessa kohderyhmänä on elävän musiikin alalla toimivat henkilöt ja freelancerit erilaisissa tuotantoon liittyvissä tehtävissä sekä heitä työllistävät yritykset toimialalla koko maassa. Tavoitteena on kehittää alan osaamista, luoda vahva verkosto elävän musiikin alan ammattilaisten kesken ja auttaa elävän musiikin alan toimijoita verkostoitumaan muiden luovan alan tuottajien kanssa.

Hankkeen myötä LiveFINillä avautuu mahdollisuus kehittää kohdennettuja tapahtumia ja koulutusta, jotka vastaavat juuri elävän musiikin alan tarpeisiin. Hankkeessa järjestetään myös yleisiä tuottajaverkoston tapaamisia ja koulutusta, johon LiveFINin jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan. Lisäksi hankkeessa muodostetaan mentorointiohjelma ja työnohjausryhmiä koko luovan alan tuottajaverkostolle.

Tuottajakeskus Living Lab -hanketta koordinoi Tampereen ammattikorkeakoulu ja projektikumppaneina ovat LiveFINin lisäksi Metropolia Ammattikorkeakoulu, Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja Humanistinen ammattikorkeakoulu. Hankeaika on 1.1.2024-30.6.2026. Hanke on Euroopan unionin osarahoittama.

Lue lisää hankkeesta täällä!